CAOresearch is de meest actuele CAOdatabank. Door gebruik te maken van hetzelfde documentatiesysteem als de CAO-onderhandelaars van het FNV kunnen wij u verzekeren van actuele informatie. Met CAOresearch heeft u toegang tot meer dan 1400 Cao’s, waaronder ook de Cao’s waarbij de FNV niet bij bijtrokken is.

CAOresearch is onderdeel van de kennisbank XpertHR. In deze antwoordbank vindt u alle actuele en betrouwbare informatie omtrent personeelszaken. Wanneer u gebruik wil maken van CAOresearch kan dit doormiddel van een abonnement op XpertHR. Voor meer informatie betreft abonnementen, neem contact met ons op via 020 515 9515 of mail naar sales@xperthr.nl.

Met CAOresearch kunt u ook een cao vergelijken met een andere cao of met de cao van voorgaande jaren. U kunt de meest gebruikte cao’s markeren als favoriet en u kunt informatie kopiëren naar Excel. CAOresearch is gemakkelijk in gebruik.

Meer informatie over de CAOresearch tool?

Klik hier voor meer informatie of een demonstratie van de tool. Liever direct een abonnement afsluiten, neem contact met ons op via 020 515 9515 of mail naar sales@xperthr.nl.