Wanneer is CAOresearch.nl geschikt voor uw organisatie?

Voor professionals
CAOresearch is bedoeld voor de volgende gebruikersgroepen: salarisadministrateurs en personeelsmanagers van uitzendbureaus, administratie- en accountantskantoren, juridisch adviseurs, letselselschade- en arbeidsrechtadvocaten.

Niet voor particulieren
De website CAOresearch is niet bestemd voor particulieren die eenmalig een CAO willen raadplegen. Daarvoor kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de publieksvoorlichting van de FNV. De vakbond helpt u graag met het beantwoorden van vragen over uw CAO.

Publieksvoorlichting FNV
088 368 0 368 (tussen 8.30 tot 17.30 uur)
www.fnv.nl

Vragen over abonnementen  
Heeft u vragen over een abonnement op CAOresearch of wilt u een (proef)abonnement afsluiten? Kijk dan op de pagina Abonneren of neem contact op met de salesafdeling: (020) 515 95 15 of Sales.xperthr@reedbusiness.nl.

Vragen over inlogprocedure en wachtwoorden?
Wilt u inloggen op de website van CAOresearch, maar lukt het niet? Of werkt uw wachtwoord niet naar behoren? Dan kunt u het beste contact opnemen met de helpdesk Van CAOresearch. Ook kunt u met andere technische vragen over de website bij de helpdesk terecht: tsd@reedbusiness.nl of telefoon 020 515 95 15.

Inhoudelijk vragen of aanbevelingen voor CAOresearch
Neem voor vragen, opmerkingen of aanbevelingen contact op met Servicedesk van CAOresearch: caoenpensioenresearch@reedbusiness.nl